KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Wiesje Speelgoed - Hessenweg 181A - De Bilt

Niet ieder kindje is even creatief en dat is natuurlijk ook heel normaal! Je kan altijd proberen de creativiteit te stimuleren met heel veel leuk knutsel speelgoed.

Creativiteit stimuleren kan op allerlei manieren, Lekker knutselen en kleuren, gezellig aan de keukentafel is toch heerlijk! Lekker kneden en kleine met Mad Mattr, of met de klei van Play-doh en maak de prachtigste creaties met de kralen van Aquabeads. Kortom voor zowel jongens als meisjes heel veel creatief speelplezier.

Magisch speelzand:

Kinetic Sand, het beroemde 'magnetische' zand, helemaal veilig en ook geweldig om binnen mee te spelen.

Maar er is meer…. wat dacht je van knoeivrije Blubber (Mad Matter) waarmee je superstrakke bouwsels

kunt maken, zoals met klei, maar wat niet hard wordt! Fantastisch om sculpturen op tafel mee te maken of bij je treinbaan / bouwplaats. Leuk om te doen voor jong en oud en bovendien heerlijk om door je handen te laten glijden. En wil je meer? Gebruik de vormpjes en hulpstukken voor extra mooie creaties.

Creatief

Play Doh Klei:

Play-Doh is een zachte, kleurrijke klei waarmee je van alles kan boetseren. De klei bestaat vooral uit water, zout en bloem. Het is niet giftig, maar ook zeker niet geschikt om te consumeren. Wordt creatief met de verschillende Play-Doh sets zoals Play-Doh Tandarts of de IJsmachine. Met deze klei kun jij alles maken wat je maar kunt bedenken, in elke kleur die je wilt! De handige potjes zijn hersluitbaar, waardoor de klei lang goed blijft en je er supervaak mee kunt spelen.

Aquabeads:

Knutselen met kralen en water, strijkkralen zijn vaak ook favoriet bij kinderen, maar niet iedere ouder heeft zin om alle knutselwerkjes te strijken. Met de Aquabeads Beginnersstudio is dit verleden tijd. Het lijkt op spelen met strijkkralen maar in dit geval stimuleren kinderen de creativiteit met kleine balletjes die door water aan elkaar plakken. Maak figuren via de voorbeelden of laat je eigen fantasie de vrije loop.

Kinderboeken Constructie