KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Daar waar het ene gezelschapsspel specifiek is gericht op volwassenen, leent het andere spelletje zich beter voor gebruik door kinderen. Wiesje biedt leuke en uitdagende gezelschapsspellen voor elke leeftijdscategorie. Zo weet je zeker dat een spel niet snel gaat vervelen en dat je er na aanschaf nog talloze jaren plezier aan beleeft. Gezelschapsspellen zoals Monopoly worden van oudsher gespeeld door de hele familie en brengen hiermee jong en oud bij elkaar.

Buiten spellen:

Buitenspellen helpt kinderen meer plezier maken in de natuur. Wie herinnert het zich niet dat je vroeger uren buiten speelde tot je moeder riep dat het eten klaar was? Vandaag de dag zitten steeds meer kinderen veel binnen, achter een scherm. Buitenspeelgoed is minder populair geworden sinds de komst van televisie, computers, tablets en iPads.

Spellen Puzzels Kinderboeken

spellen:

het spelen van gezelschapsspellen en nog vele andere spellen is een zeer leuke manier van spelen om een kind zich verder te ontwikkelen. Er zij vele spellen die het geheugen en het denkvermogen ontwikkelen en daarnaast de zintuigelijke en taalontwikkeling verder stimuleren. Tevens leert een kind om een resultaat te bereiken en om te leren omgaan met winst of verlies.