KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Legpuzzels voor grote kinderen:Tijdens het maken van een legpuzzel denkt de fanatieke puzzelaar aan niets anders dan het oplossen van de puzzel. Met name bij het spelen van grotere puzzels vliegen de uren voorbij en voordat je het weet, ben je al de hele middag op ontspannen wijze bezig met het uitoefenen van je hobby. Hoe uitdagender het spel immers is, hoe langer je er over het algemeen plezier van hebt.


Puzzels

Legpuzzels voor kleine Kinderen:

Een klein kind zoals een peuter of kleuter heeft immers niets aan een spel dat eigenlijk voor volwassenen is bedoeld. Speciaal voor de allerkleinsten hebben we tevens een grote collectie houten puzzels en legpuzzels die niet alleen de fijne motorische vaardigheden, maar ook het begrijpend denkvermogen van het kind stimuleren.


Hoewel een legpuzzel maken al van oudsher een populaire bezigheid is, besteden talloze Nederlanders ook tegenwoordig nog talloze uurtjes aan deze bekende hobby. De tijdloze populariteit van legpuzzels zit hem met name in de aard van het spelletje: de combinatie van concentratie en ontspanning maakt het puzzelen tot een zeer aangename bezigheid voor zowel jong als oud.

Diverse Speelgoed Spellen