<< Vorige - Volgende >>


RB 50016 Pet Kleine Maria


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 50016


RB Kleine Maria

Hallo! Mijn naam is kleine Maria. Ik ben een kleine nichtje van Maria. Weet u dat mijn klein biggetje zeer knap is? Zij kan alles begrijpen ik zeg. Wanneer ik „Wachttijd!“ zeg zij wacht tot ik „Gekomen!“ zeg kleine Maria is onweerstaanbaar met haar vriendschappelijke glimlach en gelooide teint. 

Haar textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. Haar bruine geborduurde ogen, wimpers en mond worden genaaid door hand. Zij heeft zwart haar in vlechten net boven elk oor, gebonden door a cerise lint. Haar haar wordt gemaakt van polyester met lichtjes langere vezels. Zij, daarom, wordt geadviseerd voor oude kinderen twee jaar of hierboven. 

Zij heeft een zak met granulaat in haar lijfje om extra gewicht te geven, dat helpt haar goed zitten. Kleine Maria wordt gemaakt van polyester. Haar kleding is in twee kleuren, mos-green en cerise. Er is een roze biggetje in bijlage aan de voorzijde van de kleding. Haar oren, neus en benen worden gemaakt van gevoeld wit. Zij heeft ook een staart met de mos-groene code. Het openen van de kleding is in de rug met Klitband. Zij draagt ook witte korte broek met elastiekjes in de taille en rond de benen. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 40 cm lang.
  • Gewicht is 550 gr.
  • Voor kinderen van 3 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH,  De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 41.50