<< Vorige - Volgende >>


RB 50015 Pet Kleine Harry


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 50015


RB Kleine Harry

Hallo! Mijn naam is kleine Harry. Ik ben een kleine neef van Harry. Mijn huisdier is vrij klein maar hij is zeer sterk. Hij draagt zijn huis wanneer hij loopt! Ik veronderstel ik, ook sterk ben, aangezien ik hem en zijn huis vervoer wanneer ik hem neem. Kleine Harry is aanbiddelijk met zijn rond gezicht en zijn warme donkere teint. 

Zijn textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om hem een levensechte blik te geven. Zijn bruine geborduurde ogen, wimpers en mond worden genaaid door hand. Zijn haar wordt gemaakt van polyester met lichtjes langere vezels. Hij, daarom, wordt geadviseerd voor oude kinderen twee jaar of hierboven. 

Hij heeft een zak met granulaat in zijn lijfje om extra gewicht te geven, dat helpt hem goed zitten. Kleine Harry wordt gemaakt van polyester. Hij draagt een turkooise en groene gestreepte T-shirt met korte kokers en gele een v-Hals toevoeging. Er is een weinig zwarte gevoelde slak met zijn sinaasappel gevoelde shell op zijn rug. Hij heeft twee antennes met de zwarte code. Hij draagt ook donkerblauwe jeans. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 40 cm lang.
  • Gewicht is 550 gr.
  • Voor kinderen van 3 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH,  De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 41.50