<< Vorige - Volgende >>


RB 50012 Pet Kleine Ida


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 50012


RB Kleine Ida

Hallo! Mijn naam is klein Ida. Ik ben een kleine nichtje van Ida. Een wit konijn is mijn favoriet huisdier. Zij is schuw en doen schrikken. Zij houdt van binnen mijn zak te blijven en piept uit om te zien wat gebeurt! Ontmoet onze zonnige kleine charmeur met haar zachte glimlach! 

Haar textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. Haar blauwe geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid door hand. Haar blonde haar is gebonden in een kleine bos aan één kant van haar hoofd met a cerise lint. Haar haar wordt gemaakt van polyester met lichtjes langere vezels. Zij, daarom, wordt geadviseerd voor oude kinderen twee jaar of hierboven. 

Zij heeft een zak met granulaat in haar lijfje om extra gewicht te geven, dat  helpt haar goed zitten. Uitrusting kleine Ida  wordt gemaakt van polyester. Zij draagt een roze kleding met pruim-gekleurde korte kokers met witte punten. Er zijn purpere hart-vormige pokdalig op de voorzijde van de kleding die naar huis aan een weinig wit konijn is. Het konijn wordt veilig vastgemaakt door een witte code aan de kleding zodat het niet (!) wegloopt. Zij draagt ook witte korte broek met elastiekjes rond haar taille en benen. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 40 cm lang.
  • Gewicht is 550 gr.
  • Voor kinderen van 3 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH,  De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 41.50