Volgende >>


RB 50011 Pet Kleine Anna


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 50011


RB Kleine Anna

Hallo! Mijn naam is kleine Anna. Ik ben een kleine nichtje van Anna. Mijn huisdier is een muis. Zij is zeer vriendschappelijk en wil op mijn schouder zitten wanneer ik uitga! Ik draag een stuk van kaas, dat haar favoriet voedsel is. 
Twee weinig bundelen van haar zijn gebonden bovenop haar hoofd met rode linten. Haar haar wordt gemaakt van polyester met lichtjes langere vezels. Zij, daarom, wordt geadviseerd voor oude kinderen twee jaar of hierboven. 

Zij heeft een zak met granulaat in haar lijfje om extra gewicht te geven, dat helpt haar goed zitten. Kleine Anna wordt gemaakt van polyester. Zij draagt een oranje kleding met zwart-witte gestreepte korte kokers. Een gezicht van een muis met oren, neus, ogen en bakkebaarden is in bijlage op de voorzijde van de kleding. Er is ook een driehoeksstuk van kaas te knagen aan op… Zij draagt witte korte broek met elastiekjes rond haar taille en benen. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 40 cm lang.
  • Gewicht is 550 gr.
  • Voor kinderen van 3 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH,  De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 41.50