<< Vorige - Volgende >>


RB 20016 - Maria


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 20016


RB Maria

Hallo! de naam is Maria. Mijn moeder komt uit Zuid-Amerika en mijn vader komt uit Spanje! Ik heb vele vrienden - hun ouders komen ook uit verschillende landen. Ik denk het werkelijk opwekkend is! Maria is een mooie pop met onweerstaanbare glimlach en vriendschappelijke blikken die op vele mensen een beroep doen. Haar bruine geborduurde ogen en lange wimpers worden genaaid door hand. Zij heeft een zachte bruine teint en haar gezicht wordt goed gestalte gegeven en met gezonde ronde wangen en een leuke kleine neus hand-bewerkt. Het haar van Maria is zwart en zij heeft twee kleine vlechten boven haar oren met roze linten. Haar haar wordt gemaakt van polyester met lichtjes langere vezelsstapel, daarom, zij wordt geadviseerd voor kinderen meer dan twee jaar. 


Alle poppen in de reeks hebben een zak met granulaat in hun lijfjes om hen extra gewicht te geven. Maria draagt a cerise kort-sleeved T-shirt in polyester met roze en witte gestreepte een v-hals toevoeging. Over haar T-shirt draagt zij een bruine v-necked corduroy kleding in katoen. De kleding wordt verdeeld door dun cerise streep rond haar taille en einden met een zacht met stroken rok. Haar korte broek is ook cerise, aanpassend de streep op haar kleding evenals haar T-shirt. Al haar kleren zoals die in de hals met Klitband worden vastgemaakt. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 50 cm lang.
  • Gewicht is 1000 gr.
  • Voor kinderen van 2 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. € 84.90