<< Vorige - Volgende >>


RB 20015 - Harry


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 20015


RB Harry

Hallo! Mijn naam is Harry. Iedereen zegt dat ik een gelukkige en vriendschappelijke jongen ben. Ik ontmoet veel kinderen wanneer ik naar kleuterschool ga. En ik houd van de hele dag speel met hen! Zou u met me, ook willen spelen? Zeker kan zich niemand tegen Harry met zijn donkere teint en gelukkige uitdrukking verzetten. Zijn ogen worden geborduurd en individueel door hand op elke pop geborduurd, toevoegend aan de levensechte uitdrukking op zijn rond en levendig gezicht. Zijn wimpers worden genaaid door hand. Harry heeft het zwarte haar van de polyesterstapel. Deze lichtjes langere vezels die voor zijn haar worden gebruikt maakt hem voor oude kinderen geschikt meer dan twee jaar. 


Alle poppen in de reeks hebben een zak met granulaat in hun lijfjes om hen extra gewicht te geven. Hij draagt een turkooise en groene gestreepte T-shirt in polyester Jersey met gele een v-hals toevoeging. Zijn katoenen driekwart lengte corduroy borrels zijn beige en hebben aan beide kanten twee grote zakken met zakdutjes. De borrels hebben een elastiekje in de taille en de T-shirt wordt vastgemaakt in de rug van zijn hals met Klitband. 

Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 50 cm lang.
  • Gewicht is 1000 gr.
  • Voor kinderen van 2 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. € 84.90