<< Vorige - Volgende >>


RB 20014 - Meiya


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 20014


RB Meiya

Hallo! Mijn naam is Meiya. Ik kom uit het Verre Oosten. Ik houd van verkleden. Ik kan een prinses of een ballerina zijn. Houdt u van traditionele kostuums van verschillende landen? Ik houd van verkleden met hen, ook! Meiya is een zoet meisje met een Oosterling kijkt wie de meeste mensen met haar zachte glimlach kan charmeren. Haar gezicht is zorgvuldig met de hand gemaakt met ronde, rooskleurige wangen. Haar bruine ogen worden genaaid door hand en door haar lange wimpers verbeterd. Haar zwarte het haarkaders van de polyesterstapel haar gezicht met een rand. Aan beide kanten van haar hoofd heeft zij weinig bossen van haar die met heldere rode linten worden gebonden. De lichtjes langere vezels die voor haar haar worden gebruikt maakt haar voor oude kinderen geschikt meer dan twee jaar. 

Alle poppen in de reeks hebben een zak met granulaat in hun lijfjes om hen extra gewicht te geven. De kleren van Meiya worden gemaakt van polyester. Zij draagt een lang-sleeved Jersey bovenkant met multi-coloured strepen. Haar mooie franjekleding is in een zacht materiaal en heeft aanpassingskorte broek in de zelfde kleur. Zij draagt rode ballerina-stijl schoenen met een zwart elastiekje over haar enkel. De zachte schoenen en de linten in haar haar allebei passen de strepen in haar bovenkant aan. Al haar kleren worden vastgemaakt in de rug met Klitband. 

Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 50 cm lang.
  • Gewicht is 1000 gr.
  • Voor kinderen van 2 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. 


€ 84.90