<< Vorige - Volgende >>


RB 20013 - Emil


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 20013


RB Emil

Hallo! Mijn naam is Emil. Mijn vrienden zijn zowel jongens als meisjes, en ook oude mensen! Één van mijn beste vrienden leeft in huis voor bejaarden. Hij is bijna 100 jaar oud. Ik denk het zo koel is! Het gezicht van Emil is zorgvuldig gestalte gegeven met een gelukkige en nieuwsgierige starende blik. Zijn bruine geborduurde ogen en zijn wimpers zijn genaaid door hand. Zijn wangen zijn zachte roze en hebben met twee charmante kuiltjes. Zijn bruin haar wordt gemaakt van polyesterstapel met lichtjes langere vezels, daarom, hij wordt geadviseerd voor oude kinderen meer dan twee jaar. 

Alle poppen in de reeks hebben een zak met granulaat in hun lijfjes om hen extra gewicht te geven. Emil wordt gemaakt van polyester. Hij draagt een rode en witte gestreepte T-shirt met lang-kokers onderaan een paar lichtgroene overall in een zacht materiaal. De overall heeft een zak op de voorzijde met een geborduurd gezicht van een kat in de zelfde rode kleur zoals de strepen op de T-shirt. Zowel worden de overall als de T-shirt vastgemaakt in de rug met Klitband.  

Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 50 cm lang.
  • Gewicht is 1000 gr.
  • Voor kinderen van 2 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. 


€ 84.90