<< Vorige - Volgende >>


RB 20012 - Ida


Handgemaakte poppen met zacht gezichtje en geborduurde ogen, realistische expressie.

Artikelcode: 20012


RB Ida

Hallo! Mijn naam is Ida. Ik ben een beetje verlegen en wil met iemand de hele tijd zijn waar ik…  naar uw verhalen kan luisteren. Hebt u vele verhalen om me te vertellen? Ons blonde liefje Ida kan de meeste mensen met haar heldere blauwe ogen en haar zachte uitdrukking charmeren. Haar ogen worden genaaid door hand en zij elk gaan van een paar lange, hand-geborduurde wimpers vergezeld. Zij is moeilijk om zich met haar het blozen wangen te verzetten tegen en glimlach te verwarmen. Haar blonde haar wordt gemaakt van polyesterstapel met lichtjes langere vezels, daarom, zij wordt geadviseerd voor kinderen meer dan twee jaar. Leuke twee weinig bundelen van haar worden verzameld aan beide kanten van haar hoofd met lichtblauwe linten. 

Alle poppen in de reeks hebben een zak met granulaat in hun lijfjes om hen extra gewicht te geven. Ida wordt gemaakt van polyesterfluweel. Haar purpere kleding heeft een mooie zachte en vlotte textuur en heeft lange kokers beëindigend met een roze manchet in het zelfde materiaal. Het hart, dat aan de voorzijde van haar kleding in bijlage is, is in de zelfde roze kleur zoals de korte broek zij onderaan draagt. 


Wie kan zich tegen deze gelukkige levendige popjes met hun charmante glimlach verzetten! Het textielgezicht wordt zorgvuldig gemodelleerd om haar een levensechte blik te geven. De geborduurde ogen, wimpers, mond, sproeten en kuiltjes worden genaaid met de hand.

  • Grote is 50 cm lang.
  • Gewicht is 1000 gr.
  • Voor kinderen van 2 tot 103
  • Kan gewassen worden in de wasmachine. 

€ 84.90