<< Vorige - Volgende >>


Meiya & Alvin: Alvin het Olifantje Ramelaar


Natuurlijk baby speelgoed bestaande uit een combinatie van natuurlijk rubber en zachte stofjes

Artikelcode: DC0608104


Alvin het olifantje Ramelaar


Alle baby´s krijgen er mee te maken, doorkomende tandjes. Dat is echt geen pretje. Naast veel knuffelen met je kindje is het ook fijn om hem ergens op te laten bijten. Alvin is zo´n lief en stoer olifantje, dat hij al snel het vriendje zal worden van je zoontje.

Alvin de grijze olifant is niet zomaar een rammelaar! De rammelaar bestaat uit natuurlijk rubber waar hij op kan sabbelen, bijten en knagen. Alvin heeft blauwe "kleertjes" aan. Het super zachte katoen van de olifant geeft je kindje troost, stelt ze gerust en verbeteren het zintuiglijke bewustzijn. De stoere, grijze olifant is goed vast te houden met de kleine handjes.

De rammelaar, Alvin de olifant, is gemaakt van natuurlijk rubber, geoogst uit de mooi Hevea. De olifant is met de hand beschilderd met plantaardige niet-giftige kleurstoffen. Gecertificeerde niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaat-vrij, PVC-vrij. Veilig te gebruiken voor de kleintjes en mag in de wasmachine.

Zelfs bij de verpakking, bij alle producten van Meiya & Alvin, is aan het milieu gedacht. De verpakking is afgedrukt met behulp van gerecycled karton en soja gebaseerde inkten.

De producten van de vriendjes Meiya & Alvin zijn de winnaar in 2015 van Best Green Award Dr Toy’s geworden.

     
€ 15.60
Op voorraad