WelkomDe Digitale catalogus. 
Meer dan 100 pagina’s boordevol inspiratie, Speelgoed, baby-, kleuter Cadeaus, Puzzels, 
Knuffels Cadeaus en kraamgeschenken, en kinderboeken. bekijk de digitale catalogus. 
En kom eens langs in de winkel 


Speelgoed Winkel Wiesje
Plezier voor alle leeftijden!
 
Wiesje Speelgoedwinkel De Bilt is een vrolijke speelgoedwinkel, is al meer dan 25 jaar een begrip in De Bilt. 
Speelgoedwinkel “Wiesje” heeft een prachtig assortiment houten speelgoed, dit is waar wij in zijn gespecialiseerd. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al het andere speelgoed zoals kraamcadeaus, knuffels, creatief speelgoed, kinderboeken of constructiespeelgoed.

Bijzonder speelgoed dat mooi ontworpen en duurzaam is. Speelgoed voor elke leeftijd! Speelgoed dat helpt de motoriek te trainen, uitdaagt de fantasie te gebruiken of de wereld te ontdekken. Daarnaast heeft “Wiesje” Speelgoed ook veel te bieden aan oudere kinderen en volwassenen die het spelen nooit verleerd zijn. Kom eens langs! 


Wiesje sinds 1989…

In 1989 starten ik Atelier Wiesje een atelier met winkel voor het maken van porseleinen poppen, later kwamen daar beelden van keramiek bij. In de winkel verkocht ik veelal voor verzamelaars de porseleinen poppen, daarnaast ook de pluche beren en fabriekspoppen van gerenommeerde merken zoals schildpad, Steiff , Hermann, käthe krusse e.d. vanaf 2005 zijn we gestart met reborn (poppen)baby’s de half fabrikaten welke wij van uit de gehele wereld inkopen, worden nu ook weer verkocht aan de particuliere markt over de gehele wereld. Daarnaast is onze winkel langzaan maar zeker om getransformeerd naar een speelgoed winkel en wordt onze atelier een cursusruimte en showroom voor verzamelaars items.

Door bezoeken aan werelds grote speelgoedbeurs in Neurenberg Duitsland is de liefde ontstaan voor Speelgoed en Reborn beurzen in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk.


Wiesje Speelgoed is gevestigd op de Hessenweg 181A, 3731 JH De Bilt. 
U kunt voor de deur parkeren.

Wilma & Peter AbelsDreumes & CoBrio
Brio
Schleich
PlanToys
Treinen
Speelgoed
Horse Club
Speelgoed
Epoch
Haba
Overig
Overig 
Sylvanian Families
Little Friends
Puzzels
Speelgoed
Speel Poppen
Muziek doosjes
Haba
Rubens Barn


Stoffen poppen

Copyright Atelier Wiesje © 2019
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4297
Nederland