Team Dreumes & Co


Team Dreumes & CoWilma
Gerda Geen anonieme Web-shop!

Ons team staat klaar voor alle onze klanten, Klanttevredenheid staat hoog bij ons aangeschreven. niets voor niets zeggen wij Kwaliteit is wat je ziet. Service is wat je voelt, Informatie is wat je krijgt, ervaring is wat je deelt, Dreumes & Co levert die goede kwaliteit, service, informatie en ervaring. En daarom maakt ons team voor elke klant tijd vrij.

Dreumes & Co is niet alleen een web winkel waar u online uw speelgoed kunt kopen maar ook een winkel waar u het gehele het gehele assortiment zien. Zelfs meer dan dat zo hebben wij ook een hele collectie treinen, compleet wegennet,  poppen, kinder speeldoosjes, Pluche, kraam cadeautjes, keramiek, en Rubens Barn poppeneigelijk teveel om op te noemen,  kom ons eens persoonlijk bezoeken ook wij vinden het prettig om met onze klanten persoonlijk kennis te maken.

Ook voor al u vragen kunt u bij ons terecht via de telefoon of e-mail maar heeft wel begrip als u niet gelijk een antwoord krijgt want wij zijn dan een ander klant aan het helpen en net als zo vele hebben wij ook op zondag en s'avonds een prive leven.

Daarnaast zorgen wij er voor dat uw bestelling netjes verpakt wordt en zo snel mogelijk bij u terecht komt. Wij leveren wereld wijd met een verzend bedrijf en alle pakketten kunt u online volgen met het zogenaamde trak-trace systeem van dit bedrijf.

Met vriendelijke groeten,

Team Dreumes & Co