KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje


Ontdek het mooiste speelgoed bij Wiesje.

Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed voor kinderen. Het assortiment is onderverdeeld in diverse categorieën zoals: houten loopfietsjes, houten blokken, houten trekfiguren & duwfiguren, houten loopwagens, houten poppenhuizen, houten puzzels en nog veel meer kinderspeelgoed!

Duw & Trekfiguren:

Een trekfiguur zit vast een een touwtje en trekt jouw kindje achter zich aan. Hierdoor volgt het figuurtje het kindje overal, wat voor hilarische taferelen kan zorgen. Een duwfiguur zit aan een stok en duwt het kind voor zich uit.

Houten Speelgoed

Knikkerbaan:

Knikkeren: het is een eeuwenoud spel wat nooit verveelt. Er bestaan honderden soorten spelletjes met knikkers. Ben je op zoek naar een origineel cadeau om te geven aan een jong kind? Kies dan voor een houten knikkerbaan waar een kind eindeloos plezier mee kan beleven.

Kralenspiralen:

Met een kralenspiraal kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met vormen en kleuren. Bovendien is het goed voor de motoriek van het kind en bevordert het de oog-handcoördinatie. Naast dat kinderen veel speelplezier kunnen beleven met dit speelgoed, is het tegelijkertijd ook nog eens erg educatief.  

Winkeltje spelen:

Kinderen genieten er erg van om gedurende het speelproces de wereld om hen heen na te bootsen. Ze spelen ‘doktertje’, ‘vadertje-en-moedertje’ en nog veel meer. Ook het spelen van ‘winkeltje’ vinden kinderen erg leuk. Kinderen kunnen dit in de vorm van een rollenspel spelen, waarbij de een de klant is en de ander een winkelbediende. Ook alleen kan een kind zich er goed met een speelgoed winkeltje en accessoires vermaken..  

Bouwblokken:

Houten bouwblokken bieden kinderen vanaf een jaar de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten en kunstwerken naar eigen inzicht te maken. Creatief plezier met een breed scala aan mogelijkheden

Bevordert op speelse wijze creativiteit, behendigheid en ruimtelijke verbeeldingskracht

Voertuigen:

Mooie houten voertuigen voor jongens en meisjes ! Uren speelplezier met deze prachtige auto's, bussen, vrachtwagens, trekkers, treinen en veel meer!

Rubens Barn Diverse Speelgoed