KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Het is nergens zo mooi als thuis! Zo denken de Little Friends er ook over. Geen wonder, want in hun ruime, moderne poppenhuis Stadsvilla hebben ze alles wat ze nodig hebben: een grote tafel om te eten en bij elkaar te komen, een gezellige zithoek om te ontspannen, een speelkamer en natuurlijk ook een slaapgedeelte voor de mooiste dromen. Wie zou hier niet willen wonen?


Little Friends:

De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer wordt. Kortom: de Little Friends van HABA zijn superschattig, kleurrijk en buigbaar!

Stoffen poppen:

Wie wil knuffelen? Dankzij de malse vulling en zachte stof zijn de stoffen poppen ideaal om te knuffelen en te liefkozen. Zij is een perfect vriendinnetje voor de hele baby- en kindertijd en een leuk cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s.

Handpoppen:

Deze handpoppen fascineren kleine poppenspelers in een handomdraai. De zachte handpop wordt snel het nieuwe favoriete knuffelvriendje en stimuleert de kinderen om toneelstukjes op te voeren.

Sylvanian Families Muziek