KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - WiesjeAl het speelgoed bij Wiesje is duurzaam en kwalitatief.

Wij dragen er zorg voor dat plastic speelgoed kwalitatief goed en verantwoord wordt geproduceerd.

Er is in de winkel een ruime keuze aan diverse soorten speelgoed. Kunt u niet kiezen dan adviseren wij u graag.

Bovendien wordt u cadeautje leuk in gepakt zodat het een feestje is voor de gever en ontvanger van het Cadeautje.


speelgoed

Een hobbelpaard is traditioneel speelgoed, waar kinderen heel veel plezier mee kunnen beleven. Naast dat het voor een kind leuk is om op te zitten, stimuleert een hobbelpaard ook nog eens de motoriek van een kind

Dankzij een loopfiets krijgt een kind meer gevoel voor evenwicht, waardoor hij of zij straks gemakkelijker een echte fiets kan besturen.

Diverse Speelgoed Houten Speelgoed Puzzels

Hijsen maar!        

want de hijskraan komt eraan! De kraan is voorzien van meerdere bewegende onderdelen die de hand-oog coördinatie van kinderen stimuleert. Maak een echte bouwplaats na en sleep met de takel de zware stenen overal naar toe. Je kunt de hijskraan zowel binnen als buiten gebruikenSiku Toddy’s

Siku heeft naast de metalen auto's, nu ook een hele leuke lijn peuterspeelvoertuigen onder de naam 'Toddy's'

ontworpen. Stoere voertuigen en vliegtuigen beleven samen met hun chauffeurs en piloten spannende avonturen.

Je kunt de Toddy's ook met elkaar combineren door middel van de spannende "Click & Play-functie".

Zo ontstaan steeds weer nieuwe voertuigcombinaties, die hun eigen naam hebben.  Daar ga je een wereld vol avontuur mee in.


Hulpdiensten!

Schiet te hulp met deze gave hulpdiensten! Ga branden blussen en katten uit bomen redden met de brandweer, achtervolg auto's en vang boeven met de politie en verzorg gewonden met de ambulance. Laat weten dat je er aan komt met de lichten en het geluid van de sirenes, zodat de andere auto's snel voor je opzij gaan. Hulpdiensten zijn echt onmisbaar in je stad.