KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk het beste kraamcadeau! Bij Wiesje vind je allemaal leuke ideeën voor het perfecte kraamcadeau. Laat je inspireren door Wiesje voor de leukste kraamcadeautjes voor zowel jongetjes als meisjes. In onze collectie van de bekende merken zult u de navolgende artikelen aantreffen zoals knuffels, bijtringen, rammelaars, nachtlampjes, Muziekdoosjes, etc.   

Sophie de Giraf:

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en peuters. Niet voor niets is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, daardoor goed te reinigen en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor de kleintjes.

Baby - Kraam Cadeautjes Muziek Poppen

Alvin & Meiya:

Meiya de muis en Alvin de Olifant zijn super leuke bijtspeeltjes en knuffles die gemaakt zijn van 100% natuurlijk rubber & 100% Biologisch Katoen. De verpakking wordt geproduceerd met gerecycles karton en is zelfs bedrukt met op soja gebaseerde inkt. Deze 2 vriendjes hebben een super lieve uitstraling. Het bijtspeelgoed is makkelijk vast te pakken en ideaal als de tandjes doorkomen. Geschikt voor 0+ maanden!

Kaloo - Les Amis:

De Kaloo knuffel wordt in een unieke ronde geschenkdoos geleverd die leuk is om te bewaren als speelgoeddoos. Een Leuke zachte knuffeltjes om heerlijk mee te knuffelen, uit de serie Les Amis van Kaloo.

Bij veel kindjes is deze kleine ezel knuffel erg favoriet, hij is zacht en heerlijk aaibaar!

Peter Rabbit:

Een tijdloze schat: Peter Rabbit en Flopsy Bunny zijn twee charmante verhalenboekpersonages die de harten van baby's, kinderen en volwassenen verwarmen. Prachtig vervaardigd in zachte karamelkleurige stof, met een winsome op maat gemaakt Peter Rabbit patroon en prachtig geborduurde functies. Het maakt niet uit welke je kiest, deze konijnenteddy is een speelgoed voor altijd.


TIP - Vergeet niet een locomotief en eindwagon, zo maak je het naamtreintje compleet.

Peter Fluffy

Pooh Bear:

Creëer een vriendschap die een leven lang meegaat met deze schattige Winnie de Poeh beer. Brengt de grillige verhalen van AA Milne tot leven en maakt deel uit van een tijdloze collectie van Rainbow Designs, die zorgvuldig is gemaakt om vreugde te brengen en gekoesterd te worden door uw dierbaren - altijd en voor altijd. Als de perfecte knuffelvriend voor verhaaltjes, bedtijd en speeltijd, is deze schattige beer gemaakt van superzachte stoffen om ervoor te zorgen dat hij de beste knuffels geeft. Met een focus op duurzame materialen, vulling is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en gerecycled pluche. Geschikt vanaf de geboorte.


Winnie de Poeb Lejoor