KvK 30087255 - BTW nr NL001232045B29 webmaster and development - Wiesje

Wiesje Speelgoed - Hessenweg 181A - De Bilt

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk het beste kraamcadeau! Bij Wiesje vind je allemaal leuke ideeën voor het perfecte kraamcadeau. Laat je inspireren door Wiesje voor de leukste kraamcadeautjes voor zowel jongetjes als meisjes. In onze collectie van de bekende merken zult u de navolgende artikelen aantreffen zoals knuffels, bijtringen, rammelaars, nachtlampjes, Muziekdoosjes, etc.   
Sophie de Giraf:

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en peuters. Niet voor niets is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, daardoor goed te reinigen en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor de kleintjes.

Alvin & Meiya:

Meiya de muis en Alvin de Olifant zijn super leuke bijtspeeltjes en knuffles die gemaakt zijn van 100% natuurlijk rubber & 100% Biologisch Katoen. De verpakking wordt geproduceerd met gerecycles karton en is zelfs bedrukt met op soja gebaseerde inkt. Deze 2 vriendjes hebben een super lieve uitstraling. Het bijtspeelgoed is makkelijk vast te pakken en ideaal als de tandjes doorkomen. Geschikt voor 0+ maanden!

Kaloo - Les Amis:

De Kaloo knuffel wordt in een unieke ronde geschenkdoos geleverd die leuk is om te bewaren als speelgoeddoos. Een Leuke zachte knuffeltjes om heerlijk mee te knuffelen, uit de serie Les Amis van Kaloo.

Bij veel kindjes is deze kleine ezel knuffel erg favoriet, hij is zacht en heerlijk aaibaar!

Letter trein:

Een houten trein met de naam van de pasgeboren baby is een leuk en origineel kraamcadeau. Ook staat een houten lettertrein erg leuk in de kinderkamer.


TIP - Vergeet niet een locomotief en eindwagon, zo maak je het naamtreintje compleet.

Baby - Kraam Cadeautjes Muziek Poppen